BOOK APPOINTMENT

MICROBLADING


 

MANUAL MICROPIGMENTARE SPRÂNCENE

ACCENTUAREA SPRÂNCENEI PLUTITOARE

TEHNICA MICROBLADING se realizează fără ajutorul unui aparat..

Pe parcursul acestei tehnici unice, pigmentul va fi aplicat cu un instrument tip creion care are o mică lamă fixă cu multe ace de unică folosinţă. Acele sunt de 3 ori mai subţiri decât cele folosite în cadrul altor tipuri de aparate, iar adâncimea pigmentului injectat nu ajunge la derm. Astfel se obţine un efect finisat şi natural al firelor de păr.

 

ACEASTĂ TEHNOLOGIE UNICĂ PERMITE OBŢINEREA UNOR REZULTATE IMPERCEPTIBILE PE TERMEN LUNG..

 

MANUAL DE TEHNICI DIVERSE  

CUM SE ALEGE o tehnică potrivită ?

 

Programul cursului e alcătuit din mai multe tehnici manuale de machiaj permanent:

1. Tehnica MANUALĂ Slide & Tape e aplicată fără ajutorul unui aparat. Această tehnică oferă o formă ideală sprâncenei prin intermediul unei umbre delicate, şi anume aplicând un pigment natural foarte gros pe piele. Rezultatul este similar cu acela al evidenţierii prin aplicarea umbrelor, dar marea diferenţă constă în faptul că efectul durează o perioadă de 7 până la 9 luni. Rezultatul este unul extrem de natural şi insesizabil – nu arată ca un tatuaj. Forma sprâncenei, culoarea şi intensitatea vor fi alese în funcţie de caracteristicile feţei şi de preferinţa clientului. Această tehnică este potrivită mai ales tipurilor de clienţi care au nevoie de o uşoară corecţie a sprâncenei (pentru a ascunde cicatrici şi lipsuri), atunci când există o cantitate suficientă de păr natural.

2. Tehnica manuală 6D se aplică fără ajutorul unui aparat. Această tehnică oferă o formă ideală a sprâncenei, desenând fire de păr care sunt identice cu cele naturale, şi anume aplicând un pigment natural foarte gros la nivelul pielii. Efectul durează până la 3-4 ani. Efectul este extrem de natural şi imperceptibil – nu arată ca un tatuaj. Forma sprâncenei, culoarea şi intensitatea vor fi alese în funcţie de caracteristicile feţei şi de preferinţele clientului. Această tehnică e potrivită mai ales clienţilor care vor sprâncene groase, atunci când există o cantitate mică de păr natural, când apar lipsuri mari sau cicatrici.

3. TEHNICA MICROBLADING „DELUXE BROWS”, o tehnică MANUALĂ avansată de reconstrucţie a sprâncenei, aplicată fără ajutorul unui aparat, produce un efect foarte natural. Efectul firelor de păr aplicate, care sunt identice cu cele naturale, este obţinut folosind pigmenţi de diferite tonuri şi o tehnică specială cu ace multiple. Rezultatul durează până la 4-5 ani. Efectul este uimitor de asemănător cu cel al firelor din sprâncene naturale. Forma sprâncenei, culoarea şi intensitatea vor fi alese în funcţie de caracteristicile feţei şi de preferinţele clientului. Această tehnică este adresată în mod expres clienţilor care vor rezultate perfecte. Ea mai este folosită pentru a reface complet forma sprâncenei, în cazul în care nu există aproape deloc sprâncene sau sunt foarte subţiri.

PRINCIPALELE AVANTAJE ALE TEHNICII MANUALE:

 

  • Procedura e mult mai puţin dureroasă şi mai rapidă decât cea realizată cu ajutorul unui aparat
  • Se obţine un rezultat foarte natural
  • Nu arată a tatuaj
  • Pentru această procedură nu se foloseşte un aparat
  • E mai economic şi mai uşor de folosit un instrument tip creion
  • Acele de unică folosinţă sunt de 3 ori mai subţiri decât cele folosite în cadrul unor aparate. Tocmai de aceea, firele „desenate” sunt identice cu cele naturale
  • Pigmentul folosit nu îşi schimbă culoarea, ci doar intensitatea în timp

Retuşul e necesar doar pentru a scoate în evidenţă rezultatul deja existent.

Vindecarea sprâncenei după tatuaj

blank
blank

„Un tatuaj bine realizat nu presupune doar un rezultat frumos după ce a fost executat, ci reprezintă un tatuaj viu, natural, care rezistă un timp îndelungat, cu fire de păr care nu dispar odată cu vindecarea sprâncenei.”

Aleksandra Maniušė

FIECARE TIP DE TEHNICĂ E ALES ÎN FUNCŢIE DE CLIENT. ALEGEREA TEHNICII DEPINDE FOARTE MULT DE STAREA NATURALĂ A SPRÂNCENEI, DE GROSIMEA EI ŞI DE CANTITATEA FIRELOR DE PĂR. ESTE, DE ASEMENEA, IMPORTANT DE ŞTIUT DACĂ REZULTATUL PIGMENTĂRII SE VREA A FI TEMPORAR (PÂNĂ LA 7-9 LUNI) SAU PERMANENT (PÂNĂ LA 4-5 ANI).

TEHNICA MICROBLADING „DELUXE BROWS” ESTE RECOMANDATĂ CLIENŢILOR MOFTUROŞI, CARE APRECIAZĂ PERFECŢIUNEA ŞI REZULTATELE IMPECABILE.

TEHNICA MANUALĂ SE EVIDENŢIAZĂ PRIN PROCEDURA DELICATĂ ŞI NEDUREROASĂ, CU REZULTATE VIZIBILE ÎN TIMP, CHIAR PÂNĂ LA 5 ANI. PIGMENŢII VEGETALI FOLOSIŢI PENTRU GROSIME SUNT CERTIFICAŢI ŞI SIGURI. NU ÎŞI SCHIMBĂ CULOAREA ODATĂ CU TRECEREA TIMPULUI, DAR ÎŞI PIERD ÎNCET DIN INTENSITATE.

0
0